Hur vinner jag de stora pengarna på lottospel?

Det här är givetvis inte en fråga som dyker upp sällan. Alla vill ta reda på vad de kan göra för att enklare kamma hem den stora vinsten. Finns det några tips eller trick som man kan följa?

Finns det vissa nummer som antagligen kommer att resultera i en vinst eller finns det en speciell dag som man bör spela på? Olyckligtvis nog – eller lyckligtvis nog, beroende på vem man frågar – finns det inga genvägar till en snabbare vinst.

Det som är så fantastiskt med just lottospel är att allting är slumpmässigt. Det kan alltså sluta med att amatören vinner över proffset, då alla spelare har en lika stor chans att kamma hem vinsten.

Det här betyder dock inte att man är oförmögen att ta vissa beslut som leder till ett större belopp om man nu skulle ta hem vinsten. Hur fungerar det här?

Välj vissa nummer över andra

Vi har klargjort det faktum att det inte finns några genvägar som leder till en snabbare vinst, men hur vore det om man kunde få ut mer av ens vinst?

Om det skulle vara så att man har de vinnande numren tvingas man att dela sin vinst med de andra spelarna som har valt samma nummer som en själv. Genom att alltid välja opopulära nummer kan man därför se till så att man slipper att dela sin vinst med lika många om ens nummer nu skulle bli de rätta.

Frågan är då bara hur man ska kunna lista ut vilka siffror som andra spelare föredrar, och vilka som de undviker.

Viktiga datum är betydelsefulla för spelare

En stor del av spelare tror på tur genom att välja nummer som motsvarar olika datum som betyder mycket för dem.

Dessa datum kan vara årsdagar, födelsedagar, dopdagar eller dylikt. Som vi alla vet når datum enbart upp till 31, där alla nummer mellan 1 och 31 kan motsvara en dag i kalendern.

Genom att välja nummer som ligger på 32 eller mer kommer man därför att undvika andra spelares val och få en stor del av vinsten för sig själv om man nu skulle sluta med de vinnande numren.

Ett annat snabbt tips som man kan ta hjälp av är att använda en slumpgenerator när man väljer sina nummer, då den mänskliga hjärnan vanligtvis letar efter vissa mönster utan att man själv är medveten om det.

Att låta datorn slumpa fram numren gör det därför enklare att få fram nummer som inte lika många andra spelare har valt.