Lottosidor som man bör hålla utkik efter

Inte helt oväntat finns det en hel uppsjö av olika spelsidor därute på nätet för

att möta spelares efterfrågan gällande lottospel. Det är definitivt ingen överraskning att vi svenskar älskar att spela lotto, och just därför är det bäst att erbjuda en stor mängd valmöjligheter så att spelare själva ska kunna ta beslutet kring den spelsida som intresserar dem som mest.

För att få lite mer koll på vilka av de många lottosidorna som förtjänar lite extra uppmärksamhet ska vi nedan gå igenom ett par utmärkta alternativ.

EuroLotto

Låter det inte trevligt att kunna spela lotto utan några negativa konsekvenser? Detta blir en möjlighet vid det första lottoköpet hos EuroLotto.

Tack vare EuroLotto får man en garanti på det första lottospelet, vilket betyder att man får tillbaka hela ens insättning om det skulle vara så att man inte vinner på sin första lott.

Detta ger en möjligheten att göra en riktigt stor första insättning för chansen att vinna stort och en avsaknad av risker. Som om inte detta vore nog får man även en matchningsbonus på 100 % upp till 100 euro.

Sätt då in 100 euro och få lika mycket till att spela för. Kom ihåg att insättningen måste vara på minst 20 euro för att få tillgång till denne bonus.

MultiLotto

Högt upp på listan av utmärkta spelsidor finner man MultiLotto, en sida som erbjuder en stor mängd betalningsmetoder, ett flertal rabatter samt möjligheten att spela på nätcasino.

Bonusen hos MultiLotto är mycket intressant på så sätt att den är uppdelad i tre delar. Under ens första insättning får man en 50 % rabatt på det lottospel som intresserar en som mest.

Under ens andra insättning får man därefter en 50 % matchningsbonus på upp till 50 euro. Kom ihåg att man måste sätta in minst 10 euro för att få tillgång till den här bonusen.

Efter det här når man den tredje bonusen, som består av en 200 % matchningsbonus samt 100 free spins som kan användas på 7 sins.

Det är värt att veta hur man måste använda sin bonus innan fem dagar har passerat, och om man skulle missa detta datum kan man tyvärr inte få tillgång till bonusen.

Oavsett om man i slutändan väljer MultiLotto för deras många bonusar eller EuroLotto för deras pengarna-tillbaka garanti under den första spelomgången har dessa båda spelsidor mycket att erbjuda.