Populära lottospel att testa på

I det stora havet av lottospel har man mer än ett par valmöjligheter framför sig. Tidigare brukade man enbart kunna delta i de svenska lottospelen då man tvingades att dra på sig ytterkläderna och köra ner till närmaste affär för att införskaffa sig sina lotter.

Numera kan man spela lottospel online närhelst man känner för det, och detta har öppnat upp en helt ny värld för oss. Nu kan man inte endast välja mellan svenska lottospel, utan kan istället delta i spel från ett flertal olika länder.

Polen, Australien, USA och Brasilien är bara några få av de många länder som erbjuder lottospel där vi svenskar kan delta. Nedan ska vi tala lite mer om just de lotterier som spelare uppskattar extra mycket.

US PowerBall

PowerBall Varför inte börja listan starkt med ett av de största lotterierna i världen. Genom att ta hem jackpotten hos US Powerball kan man omedelbart bli en miljardär – ett belopp som knappt går att greppa.

Det man behöver göra för att få vara med i dragningarna är att välja ut fem olika nummer på allt mellan 1 och 69. Därefter ska man även välja ett PowerBall-nummer (ett sorts tilläggsnummer) som kan ligga på mellan 1 och 26.

Om man betalar en extra 10 kronor kan man dessutom vara med i PowerPlay, som tillåter en att flerdubbla sin vinst. Dragningarna sker på både torsdagar och söndagar.

Euro Jackpot

EuroJackpotVinsterna må inte vara lika stora som hos US PowerBall, men vem vill inte ta hem en jackpott på flera hundra miljoner kronor? Hos lottospelet Euro Jackpot kan denne dröm bli en verklighet.

Allt man behöver göra är att välja fem nummer som ska ligga på mellan 1 och 50. Därefter väljer man även två tilläggsnummer som går under benämningen ”stjärnnummer”.

Likt andra lottospel måste man få alla numren rätt för att kunna kamma hem jackpotten. Dragningarna sker varje fredag, och det är då som en vinnare utses.

EuroMillions

EuromillionsFör att återgå till ett lottospel som delar ut miljardvinster ska man aldrig blunda för EuroMillions. Här är det dragningar två gånger i veckan, och en jackpotvinst kan leda till långt över en miljard kronor.

För att ta del av det här lottospelet kan man besöka spelsidor såsom Lottoland eller MultiLotto. Vad man än i slutändan väljer finns det förträffliga vinster att hämta på alla dessa lottospel, så varför inte testa ett redan idag!